הזוכה בתחרות פודינג עלית – עוגת בומב שושני תות וניל / מינדי

    עפר גדנקן 8 Comment on הזוכה בתחרות פודינג עלית – עוגת בומב שושני תות וניל / מינדי
    8:53
    03.05.24
    בנצי לייזרוביץ No Comments on הדיירים הונחו להסתגר: שריפה פרצה בבניין בירושלים

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    הזוכה בתחרות פודינג וניל עלית לשבועות – מינדי שהכינה עוגת בומב שושני תות וניל

    האזינו לרגע הזכייה:

     

    המתכון:

    חומרים לרולדה:
    • 8 ביצים
    • קורט מלח
    • 1.5 כוסות סוכר
    • 1.5 כוסות קמח
    • 1 כוס שמן
    • שקית א.אפיה
    • 12 כפות אינסטנט פודינג וניל של עלית
    • צנצנת מלית תות (ניתן לרכוש בחניות מתמחות למוצרי אפיה).
    חומרים למילוי הבומב:
    • 2 קצפת מתוקה
    • חב' אינסטנט פודינג וניל של עלית
    • צנצנת מלית תות

    אופן ההכנה:
    • מקציפים חלבונים עם סוכר והמלח לקצף עבה ומבריק
    • את החלמונים מערבבים עם הקמח. א. אפיה. שמן. ופודינג.
    • לקבל לתוך הקצף
    • לשמן ניר אפיה לשפוך לגובה ס"מ ולאפות 10 דק' 180 מ'
    • כשהרולדה מוכנה וחמה מגלגלים אותה יחד עם הנייר אפיה ועוטפים אותה במגבת עד שהיא מתקררת.
    • פותחים מורחים: שכבה יפה של מלית תות. מגלגלים ופורסים לפרוסות בעובי חצי ס"מ
    • לוקחים קערה עגולה ומתחילים לרפד אותה בפרוסות הרולדה.
    • מקציפים את השמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג וניל עלית ומורחים על פרוסות הרולדה.
    • מקפאים.
    • מקציפים שמנת מתוקה עם מלית תות מורחים על שכבת וניל הקפואה
    • מכסים עם ניילון נצמד ומקפאים הקפאה ארוכה.
    • הופכים מוצאים את הקערה והעוגה מוכנה……..



    8 תגובות

    מיין תגובות
    1. 8

      12 כפות נראה לי המון .
      האם כך המתכון ?

    2. 7

      וואו איזה מגרה!!
      מינדי את שפית!!!

    3. 4

      זה מתכון של קרין גורן
      ועוד המון מתכונים אחרים גנובים שהיו

    4. 3

      לכבוד אני תגובה מספר 5 מה את מקנה שהיא זכתה למה מה את שלחת
      מנדי ניראה מאוד טעים המשיכי כך תישלחי ותנצחי בהצלחה